30 Ιουνίου 2020

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ


Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Σύμφωνα με τους μεγάλους Έλληνες σοφούς, (Αριστοτέλης, Ευριπίδης, Εμπεδοκλής, Πλάτωνας κ.α), ο αιθέρας είναι το πέμπτο στοιχείο, από τα οποία είναι φτιαγμένος και δομείται ολόκληρο το Σύμπαν. Τα πέντε αυτά στοιχεία είναι:                                                                                                                                               1)Η   Φωτια……2)  Ο Αέρας……3)  Το Νερό …… 4)  Η Γη …… 5)  Ο αιθέρας
Ο   Αιθέρας    είναι το κοσμικό ρευστό που πληροί τα πάντα. Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.
Με βάση  τIς πληροφορίες της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, (φιλόσοφοι, Ορφικά κείμενα και Ορφική Θεογονία) και την Σύγχρονη Φυσική, ο Αιθέρας έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
α) Είναι ο νους και η κεφαλή του Διός, γι’ αυτό και ο Ζευς ονομάζεται Αιθήρ.
β) Είναι γενεσιουργός.  Γεννιέται την στιγμή της δημιουργίας ενός σύμπαντος, όπως και του δικού μας Σύμπαντος, είναι η απαραίτητη ουσία για να γονιμοποιηθεί η ζωή και είναι και ο ρυθμιστής του χρόνου.
γ) Εκτοξεύεται μέσα από τους πυρήνες όλων των γαλαξιών. Άρα ο πυρήνας κάθε γαλαξία είναι μια πηγή που εκχύνεται το υπάρχον, πίσω από την πηγή, κοσμικό ρευστό. Οι πυρήνες των γαλαξιών δομούν το Συμπαντικό Σιντριβάνι που εκχέει τον Αιθέρα.
δ) Είναι απόλυτα δομικός και ταυτόχρονα διεισδυτικός. Δομεί τα πάντα και διεισδύει παντού στην ύλη, στην ενέργεια και στο κενό.
ε) Η κίνηση του είναι σπειροειδής. Κινείται με ασύλληπτα μεγάλη ταχύτητα που ξεπερνάει αυτή του φωτός και προς τις δύο κατευθύνσεις του Χρόνου, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ανιχνευτεί εύκολα από όργανα μετρήσεων. Φορείς του είναι τα σωματίδια που ονομάζονται ταχυόνια.
ς) Είναι χωρίς βάρος.
ζ)Είναι άπειρος σε ποσότητα.
η)Είναι σταθερός και άφθαρτος.
θ) Είναι αυθύπαρκτος, φτιαγμένος από αριθμούς και η ύπαρξή του αποδεικνύεται με τα Μαθηματικά. Στο δικό μας Σύμπαν, κατά τον Πλάτωνα μπορεί να δομήσει έως δώδεκα (12) διαστάσεις, γι’ αυτό και μπορεί να αναπαρασταθεί με ένα κανονικό στερεό δωδεκάεδρο.
ι)Έχει νοημοσύνη.
κ)Έχει πλήρη αντίληψη του εαυτού του, απ’ άκρη σ’ άκρη του.
λ) Είναι Συμπαντικός Ρευστός Υμένας όλα τα σημεία του οποίου πάλλονται. Δηλαδή είναι μία κραταιά συνδετική ουσία – δεσμός όλων των δημιουργημάτων του Σύμπαντος, υλικών, ενεργειακών,ψυχικών και πνευματικών η οποία επιτρέπει την επικοινωνία όλων μεταξύ τους σχεδόν ακαριαία.
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Η ύπαρξη του Αιθέρα έχει αμφισβητηθεί, σκόπιμα, από Χαζάρους «επιστήμονες, αφού συνδέεται με την Αλήθεια και τον Δία.    Έτσι το 1889 οι   Albert  Michelson   και   Edward  Morley, πραγματοποίησαν ένα πείραμα, που φέρει το όνομά τους (Πείραμα Μάικελσον – Μόρλεϋ), με σκοπό να αποδείξουν την ύπαρξη του Αιθέρα.
Στο  πείραμα  αυτό συγκρίνοντας τα φαινόμενα της συμβολής  δύο φωτεινών δεσμών, σε ένα συμβολόμετρο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να μετρηθεί η ταχύτητα της Γης ως προς το σύστημα αναφοράς του Αιθέρα, (αφού στο πείραμα αυτό δεν παρατηρήθηκε ποτέ η αναμενόμενη μετατόπιση των κροσσών συμβολής των δύο ακτινών φωτός).  Έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η ύπαρξη του Αιθέρα διαμέσου του οποίου θα μπορούσαν να διαδίδονται τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, (φώς), καθίσταται εντελώς περιττή και ότι η ταχύτητα του φωτός στο κενό είναι σταθερή, (γεγονός που οδήγησε στην Ειδική θεωρία της Σχετικότητας).Το 1954 ο Άγγλος  νομπελίστας  Φυσικής, (Νόμπελ Φυσικής 1933),  Paul Dirac  έκανε την σπουδαία επιστημονική δήλωση:   «H  φυσική  θεωρία  που  δεν  βασίζεται  στον  Αιθέρα  φαίνεται  πως  έφθασε  στο  ανώτατο  στάδιο  και στο  τέλος  των  δυνατοτήτων  της.   Ίσως  δούμε  στον  Αιθέρα  μια  νέα  ελπίδα  για  το  μέλλον».
Σήμερα  πλέον  έχει  αποδειχθεί  θεωρητικά  και  πειραματικά  η  ύπαρξη  του  Αιθέρα.
Η  Ειδική  αλλά  και  η  Γενική  Θεωρία  της  Σχετικότητας,  έχουν περιορισμένο βαθμό εφαρμογής και αποτελούν μια προσέγγιση της Πραγματικότητας.
Η ύπαρξη των σωματιδίων  που ονομάζονται  ταχυονια  και  τα  οποία κινούνται  με ταχύτητα  μεγαλύτερη  από αυτήν  του  φωτός, (και  άρα  ταξιδεύουν  και  προς  το  Παρελθόν),  επιβεβαιώνει  Θεωρητικά  με  χρήση Μαθηματικών  την  ύπαρξη  του  Αιθέρα.
Επιπλέον η ύπαρξη του  Αιθέρα  έχει επιβεβαιωθεί και  Πειραματικά, το 1986, με το πείραμα του Αμερικανού Φυσικού  Ernest  Wilbur Silvertooth,   το  οποίο  αποσιωπούν  οι Χαζάροι  επιστήμονες,  αφήνοντας  έτσι  σε  άγνοια  τους  ανθρώπους, στους  οποίους  έχουν  περάσει  την  αντίληψη,  ότι  ο  Αιθέρας  δεν  υπάρχει.
Ο E. W. Silvertooth   εκτέλεσε το πείραμα του χρησιμοποιώντας  εξοπλισμό  λέιζερ  και  τις  ειδικές  γνώσεις  του στην  Προωθημένη  Οπτική.  Σ’ αυτό το πείραμα μετρήθηκε η κίνηση της  Γης στο διάστημα.  Υπολογίστηκε  πως  το ηλιακό μας  σύστημα  κινείται  ολοταχώς  προς τον  αστερισμό  του  Λέοντα  με ταχύτητα  400  χιλιόμετρα  το δευτερόλεπτο, δηλαδή  144.000 χιλιόμετρα την ώρα! Το πείραμα του E. W. Silvertooth πέτυχε εκεί που οι Michelson και Morley απέτυχαν,  μπόρεσε  να  ανιχνεύσει  την  κίνηση  της  Γης  ως  προς  τον  Αιθέρα,  αλλά  και  οτι  το φώς  στο  συγκεκριμένο  πείραμα  έτρεχε  με ταχύτητα  378.000  χιλιόμετρα  το  δευτερόλεπτο,  μεγαλύτερη απο  αυτή  που θεωρούν  οι  χαζαροεπιστήμονες,  δηλαδή  300.000 χιλιόμετρα  το  δευτερόλεπτο!
Το πείραμα του E. W. Silvertooth περιγράφεται στην εργασία του (σε PDF), «Κίνηση δια μέσου του Αιθέρα«, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.spirit-science.fr/ArchivesSc…/1989Silvertooth.pdf Ο Αιθέρας, έχει απασχολήσει και άλλους  φιλοσόφους, δίδοντάς του άλλες ονομασίες όπως «πράνα» στην Ινδία, «κα» στους αρχαίους Αιγυπτίους, «τσι» στους Κινέζους, «οργόνη» από τον Βίλχεμ Ράιχ, κα.
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Γενικότερα, ο αιθέρας είναι το κοσμικό ρευστό που υπήρχε πάντα και θα συνεχίσει να υπάρχει. Το ρευστό που διαπερνάει τα πάντα και βρίσκεται παντού διαποτίζοντας τα. Ανανεώνεται από τα πάντα. Μας δονεί και μας τρέφει. Είναι το ίδιο το θείον. Είναι η ίδια η φύση του Σύμπαντος. Πηγάζει από τον ουρανό, ζούμε μέσα τουκαθημερινά, τον περιέχουμε μέσα μας και τον εκπέμπουμε παντού. Είναιμία κοσμική μουσική την οποία ακούει όλη η φύση.

ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ.

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΙΔΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΟΛΙΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ιδεα ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΚΡΙΝΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΕΔΩ 



29 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΑΛΑΤΙ, ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ , ΒΡΙΣΚΕΤAI ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝH ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ,  ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤAI  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

Η  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΕΤAI  ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.   ΕΙΝΑΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ  ΓΝΩΣΤΗ ΘΑ  ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

<ΟΙ 14000 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΕΣ.  ΌΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.>

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ «SALARY», ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ «SALARIUM» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ  ΜΕ  ΑΛΑΤΙ (SALE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ). ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΕ  ΧΡΥΣΑΦΙ.

ΤΟ  ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ  ΑΛΑΤΙ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ  92 ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΩΘEI ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΔΥΝΑΤΗ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ  ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.    ΑΠΟ  ΤΟ  ΑΛΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ  ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΚΑΙ  ΕΚΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΕΨΗ  ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.>    ΒΡΙΣΚΕΤAI   ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ !

ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,

Η  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΔΟΘΗΚΕ  ΜΕ  ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ  ΦΕΚ/51/Α/9-3-1918  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΕ  ΔΥΟ ΑΛΥΚΕΣ, ΚΙΤΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΟΥ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ   Α.Ε  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΓΟΡΑΣ  ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ  ΕΚΠΛΗΞΗ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ!

ΤΟ  ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ?

ΣΤΑ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ : ΑΛΑΤΙ, ΙΩΔΙΟΥΧΟ ΚΑΛΙΟ 48PPM, ΣΤΑΘΕΡΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΣΣΥΣΣΩΜΑΤΙΚΟ: Ε 536 MAX 10PPM.

ΚΑΙ Η  ΕΞΗΓΗΣΗ

<Ο κ. Χρήστος Μήλας, διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.:, απαντάει μεταξύ άλλων και στην εξής ερώτηση:

«Το συσκευασμένο αλάτι  έχει  συντηρητικά;»

Απάντηση: «Το αλάτι είναι από μόνο του συντηρητικό μέσο, γι’ αυτό παστώνουμε τρόφιμα. Άρα για να διατηρηθεί το αλάτι  δεν χρειάζεται συντηρητικό. Επειδή, όμως, στο αλάτι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων έχει αποφασίσει να βάλει  και διάφορα  άλλα στοιχεία, που βοηθούν τον άνθρωπο, όπως είναι το ιώδιο, χρειάζεται να βάλουμε κάποια συντηρητικά που διατηρούν αυτά τα επιπλέον στοιχεία.>>

Ο  Dr Δημήτριος Τσουκαλάς λέει για το ραφιναρισμένο αλάτι: 

«Το αλάτι  ραφινάρεται για να  αυξηθεί η διάρκεια ζωής του στα ράφια. Το ραφιναρισμένο αλάτι δεν έχει κανένα ωφέλιμο μεταλλικό  στοιχείο,. Η κατανάλωση  ραφιναρισμένου αλατιού  αυξάνει την οξύτητα μέσα στο  σώμα. Τα όργανα του  σώματος (ο εγκέφαλος, το ανοσοποιητικο  σύστημα, το συκώτι, τα νεφρά κ.ά.) δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά αν η οξύτητα του οργανισμού  είναι αυξημένη¨>

ΜΙΛΑΜΕ  ΓΙΑ  ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΧΡΗΣΗ  ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ, Η  ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ  ΠΡΟΚΑΛΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ο Διεθνής Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (F.A.O) ιδρύθηκε το 1945, ως φορέας των Ηνωμένων Εθνών. Το καταστατικό του Οργανισμού υπογράφηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, από 44 ιδρυτικά κράτη μέλη του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το 1951 η έδρα του F.A.O. μεταφέρθηκε από την Ουάσινγκτον στη Ρώμη, στην οποία  και  παραμένει μέχρι σήμερα.

Σήμερα, συμμετέχουν στον F.A.O. 188 χώρες, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία εντάχθηκε το 1991 ως πλήρες μέλος και εκπροσωπεί τα Κ-Μ σε όλες τις επιτροπές και συνεδριάσεις του Οργανισμού. Το Υπουργείο μας συνεργάζεται  στενά με τον FAO, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής & Τεκμηρίωσης, συμμετέχοντας, άμεσα μεν με εμπειρογνώμονες των υπηρεσιών σε διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα ερευνητικού, διοικητικού και οικονομικού περιεχομένου.

Με  μια σειρά από Συμβούλια, Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας, ο FAO αποτελεί τον πιο σημαντικό διεθνή Οργανισμό σε θέματα που άπτονται του αγροτικού τομέα, με κυριότερο στόχο του την καταπολέμηση της φτώχειας και την επίλυση του προβλήματος της πείνας, από την οποία εξακολουθεί να υποφέρει το 1/3 περίπου του πληθυσμού της γης, μέσω παροχής βοήθειας για την βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων του αγροτικού τομέα. Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός προσφέρει τεχνογνωσία, οικονομική και υλικοτεχνική αρωγή σε προγράμματα αναπτυξιακού προσανατολισμού.Οι κυριότερες από αυτές τις Επιτροπές είναι:

  • Επιτροπή Γεωργίας
  • Επιτροπές για Επισιτιστική και Διατροφική Ασφάλεια
  • Επιτροπές για τα Βασικά Προϊόντα
  • Επιτροπή του Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius)
  • Επιτροπή για τους Φυτογενετικούς Πόρους για τη Διατροφή και τη Γεωργία
  • Επιτροπή για τους Ζωικούς Γενετικούς Πόρους
  • Επιτροπή Αλιείας
  • Επιτροπή Δασών

ΔΗΛΑΔΗ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  BRETON WOΟΝDS ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .

ΚΑΙ  ΠΑΡΟΛH  ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΧΕΔΟΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΝΑ  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,  1,3 ΔΙΣ ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ  ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ  ΖΗΜΙΕΣ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ.

ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ  ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,  ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ  ΠΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΘΕ  ΖΩΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ  ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ   Ο,ΤΙ  ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ,  ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ  ΜΑΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΤΙ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΩΝ.

ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΥΛΩΝ  ΑΦΑΙΡΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ .

ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ  ΑΦΑΙΡΟΥΝ  ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ  ΙΩΔΙΟ!

KAI OXI MONO  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο (F.A.O) ΒΓΑΖΕΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ  ΤΙΣ  ΜΠΑΜΙΕΣ, ΠΟΛΥ  ΩΦΕΛΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ  ΜΑΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  ΝΑ ΤΡΩΜΕ….. ΕΝΤΟΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ,  Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΦΤΗΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΡΟΦΩΝ, ΚΑΙ  ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ  ΑΕΡΙΑ  ΟΠΩΣ  ΤΑ ΒΟΙΔΗ  ΚΑΙ  ΑΛΛΑ  ΖΩΑ  ΕΤΣΙ  ΒΟΗΘΑΜΕ  Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ……………

ΕΔΩ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΟΥΜΕ ,   ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ΑΥΤΟΣ EINAI  Ο  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ , ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ  ΤΑ  ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ .

ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.

ΤΟ  ΑΛΑΤΙ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΖΩΗ  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

ΚΑΙ  ΩΣ  ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ ΟΛΑ  ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ   ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΩΣΤΗ  ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΝΑ  ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ     Α.Α.Δ.Ε.  ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟ  ΓΕΝΙΚΟ  ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΜΑΛΛΟΝ  ΕΧΕΙ  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ,   ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ  ΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ .

ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ  ΟΛΟΣ Ο  ΕΛΕΓΧΟΣ,   Η  ΑΛΥΣΙΔΑ  ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΤΩΝ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΤΩΝ  ΤΡΟΦΩΝ,  ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ.

ΚΑΘΩΣ  ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ  ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ  ΚΑΙ  Η  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Ο  ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ  ΠΑΡΕΧΕΙ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ  ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΛΑΜΒΑΝΕΙ   ΧΩΡΑ  ΛΟΙΠΟΝ  ΜΙΑ  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ  ΠΛΕΚΤΑΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ  ΚΑΙ  ΕΤΑΙΡΙΩΝ  Α.Ε   ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ,  ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ   ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ   ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ .


ΘΑ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ  ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΕ  ΕΝΑΝ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ  ΣΚΟΠΟ.   ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ  ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΧΑΡΑ ΚΡΑΧΑΛΑ

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ


ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΄΄ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ΄΄ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ,ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΝΤΥΠΟ

Ο Αρτέμης Σώρρας βγάζει τα άπλυτα της εκκλησίας της Ελλάδος στη φόρα ΒΙΝΤΕΟ


ΚΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.


ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥΣ  ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ . ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...
                                                                                                                  ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ




Ιερώνυμος: Η εκκλησιαστική περιουσία είναι δική μας και δεν την δίνουμε και η απαντηση απο τον Αρτεμη Σωρρα


«Η περιουσία είναι δική μας, δεν ανήκει στο Κράτος, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται.
Η ίδια η Εκκλησία θα την διαχειριστεί…», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας
στην έναρξη των εργασιών της 1ης Πανθεσσαλικής Ιερατικής Σύναξης.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολη Δημητριάδος ο Αρχιεπίσκοπος
«μίλησε για όσα προγραμματίζεται να υλοποιηθούν στο μέλλον, όπως η απώλεια
του Δημοσίου χαρακτήρα της Εκκλησίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως η διακοπή
της μισθοδοσίας του Κλήρου, ενώ αναφέρθηκε στο σύνολο της περιουσίας που διέθεσε
η Εκκλησία στο Κράτος από την παλιγγενεσία και μετά».

Όπως σημειώνεται ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε: «υπάρχουν πολλοί σ' αυτόν τον τόπο
που κινούνται επιπόλαια» και πρόσθεσε: «αλλά εμείς θα τολμήσουμε και είμαι σίγουρος
ότι θα κερδίσουμε».
Και αναφερόμενος στον πλέγμα των σχέσεων Εκκλησίας και κράτους είπε:
«Βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε χρειαζόμαστε απλώς διακριτούς ρόλους,
αλλά καθαρούς διακριτούς ρόλους...
πρέπει να αποκαλύψουμε το διαβρωτικό έργο αυτής της ιδεολογικής πλατφόρμας
και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους. Η Εκκλησία μας υπάρχει και θα υπάρχει
για να υπηρετεί τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο ρόλος μας, η μοίρα και η πορεία μας.
Αυτή διαλέξαμε και αυτή πρέπει να υπηρετήσουμε. Δεν ξέρουμε αν αύριο θα έχουμε
περισσότερες δυσκολίες, ξέρουμε όμως, ότι η Εκκλησία πάντοτε νικά, όπως θα πράξει
και τώρα». 
ΠΗΓΗ: https://eleysisradiotv.blogspot.com/2020/05/blog-post_59.html?fbclid=IwAR05mZEkbjc4DXvjP4LjHWP8bmexYZEZyP0PX_YFNxWLwdvReAjVPl6OZ2s 

ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.

ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ


ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ



ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΔΑΚΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΕΡΙΩΔΗ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ





28 Ιουνίου 2020

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ?


ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ,ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ  ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣΙΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΔΙΟ.

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ.
ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ  .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ,ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ


ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ                                  

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η ΚΝΩΣΣΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΦΑΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ 1840 ΠΕΡΙΠΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1200 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ 1400 ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΑΧΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ]

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΠΟΥ Η ΜΗΔΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ

ΑΡΑ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΩ ΤΩΝ 50
ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 13.000 ΜΕ 14.000 ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΡΑ ΟΙ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ 5500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΛΙΟΝ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΡΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΙΛΙΟΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ]

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΚΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΜΙΝΩΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ
ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?????

ΠΑΝΤΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο 1 Η Ο 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ — 2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΗΓΗ  

27 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ
ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ. ΨΥΧΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΧΟΥΣ ΜΕ ΦΡΙΧΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ! ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ! Ο ΔΗΜΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ  ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΠΑΘΙ  Ή ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ.
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ! ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΈΦΟΡΟΥ Ή ΤΡΑΠΕΖΊΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΟ Ή ΨΥΧΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ; ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΠΛΟ!
ΟΠΛΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ! Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ) ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! ΕΛΛΑΣ –ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ - ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!! ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ,  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΦΡΑΚΑ ΡΑΣΑ ΤΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΚΗΠΤΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΑΜΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ  ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ! 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Η ΠΥΞΙΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ!!!
ΘΥΜΗΣΟΥ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!!

ΕΙΡΗΝΗ Σ.




ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ  ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ....
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 302 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 302 (ΒΟΥΛΗ, ΠΤΔ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

26 Ιουνίου 2020

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ




ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698