31 Αυγούστου 2021

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ‘’ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ’’ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

 


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ‘’ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ’’ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ


ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ  ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

ΕΝΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ!
  ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ !

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. 

28 Αυγούστου 2021

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ...ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ !!! Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ

 

Η Εγνατία οδός κόστισε έξι δις, πουλήθηκε ενάμισι…

Η Εγνατία Οδός αποτέλεσε τον ακριβότερο δρόμο της Ελλάδας. Κόστισε έξι δις, χρήματα που προήλθαν από την Κοινότητα, από δανεισμό και από πόρους του ελληνικού δημοσίου.

Στην Ήπειρο πληρώσαμε κάτι παραπάνω, καθώς είναι η μοναδική περιφέρεια από όπου διέρχεται ο οδικός άξονας όπου διέθεσε χρήματα για την κατασκευή του από το Περιφερειακό Πρόγραμμα, κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ

 


ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΕΟΠΑΙΔΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 

27 Αυγούστου 2021

ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

 


 ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΠΑΤΡΑ.11.10.2015.(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ)

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΑΝ…. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….. 

26 Αυγούστου 2021

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!

 




Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!

Η Πολιτεία των Ελλήνων δεν έχει ιερατείο, ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό. Δεν έχει καν ιερατείο. Έχει Κοσμοθέαση. Τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό και σκλάβωνε τους άντρες, τους έκαναν όλες τις δουλειές, τους ενοχλούσαν αν ήθελαν κι όποτε ήθελαν, τους σκότωναν, τους έσφαζαν, τους είχαν, όπως σήμερα έχουμε τις γυναίκες και χειρότερα. Αν δεις τις Αμαζόνες όπως ήταν και τις συγκρίνεις με τις γυναίκες σήμερα, από την Ελλάδα, παλιότερα και τώρα ακόμα, αν και σήμερα το έχουν καμουφλάρει πώς έχουν σκλαβώσει τις γυναίκες και αν δεις και όλο το Ισλάμ, θα αντιληφθείς την σκλαβιά των αντρών τότε.
Δηλαδή, δεν έχει σημασία αν το ιερατείο είναι θηλυκό ή αρσενικό, το θέμα είναι αν είχε μια ανθρώπινη ισότητα, αλλά ποτέ δεν είχε και ήταν πάντα έτσι!
Και ο Δίας λέει του Ηρακλή: «να πας να πάρεις την Ζώνη!».

Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ

Όταν εγώ ακούω και εσείς λέτε, θα πρέπει να συμφωνήσω. Αν δεν μιλάω, σημαίνει ότι συμφωνώ, αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να επεμβαίνω για να τα πούμε σωστά.
Η Ζώνη της Ιππολύτης δεν είναι οι επιθυμίες.

 Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ,

 που τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό.
Δεν σας κάνει καμμία εντύπωση και μπορείτε να την παρομοιάσετε με την «ζώνη της παναγίας» που έχει καμιά δεκαριά ζώνες και τα ζώα τις πάνε γύρω-γύρω; Είναι τυχαία αυτή η ομοιότητα; Ο ποντικός της, ο Εφραίμ, πήγε με την ζώνη της παναγίας στην Κόκκινη Πλατεία και είπε: «η παναγία είναι με τον Πούτιν!». Όχι, ο Πούτιν είναι με την Παναγία! Όχι μωρέ! Η παναγία είναι με το Πούτιν και βαρούσαν παλαμάκια οι υπόλοιποι. Είναι πολύ γελοία τα πράγματα!
Έχουμε λοιπόν τις Αμαζόνες αλλά δεν έχουν κάπου ένα χωριό σαν τους Γαλάτες! Η σκλαβιά του ανδρικού φύλου ήταν δεδομένη. Άρα, έχουμε τις Αμαζόνες που είναι ένα ιερατείο και δεν το γράφουν πουθενά!
Σήμερα, είναι αρσενικό το ιερατείο, το έχουν αλλάξει, ενώ παλιά ήταν θηλυκό!

Η ΖΩΝΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ.

Ήταν σύμβολο! Τα σύμβολα είναι ιερά και τεράστια. Του λέει να πάει λοιπόν να πάρει την Ζώνη, γιατί έτσι θα έχανε την δύναμη της και θα τελείωνε το ιερατείο. Λέει της Ιππολύτης ο Δίας: «Δώσε την Ζώνη στον Ηρακλή!». Η Ιππολύτη δεν θέλει να δώσει την Ζώνη, αλλά υπακούει στον Δία και ήθελε να του την δώσει.
Ο Ηρακλής όμως επειδή ήταν θυμωμένος από τα ιερατεία στο πλανήτη, της πήρε το κεφάλι, χωρίς να την ρωτήσει. Πάει βλέπει, πρώτα την σφάζει και μετά παίρνει την Ζώνη, ενώ η Ιππολύτη θα του την έδινε.
Επειδή όμως ο Ηρακλής δεν έπρεπε να το κάνει αυτό κι έκανε παρέμβαση, για αυτό που έκανε –είναι δηλαδή σαν να μου λες εμένα τώρα να πάρω το σκήπτρο από τον Πάπα. Πρώτα θα του πάρω το κεφάλι και μετά το σκήπτρο και θα λιώσω και το σκήπτρο.
Βέβαια, καλά έκανε ο Ηρακλής, αλλά για αυτή του την παρέμβαση έπρεπε να πληρώσει και για αυτό μετά τον έβαλε ο Δίας να πάει να σώσει κάποιον από την κοιλιά ενός κήτους, αν θυμάμαι καλά!

Άρα, η Ιππολύτη είναι το ιερατεία και η Ζώνη της η Ζώνη της Χωριστικότητας 

και του Διαχωρισμού και αυτό το καθάρισε

 ο Ηρακλής.

ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ

 



ΩΣ ΝΑΩΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΜΟΝΟ ΝΑΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ

ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

25 Αυγούστου 2021

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


 



ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 

Εβρος: Βίντεο ντοκουμέντο! Εκατοντάδες μετανάστες φθάνουν στην Ελλάδα

 


Εκατοντάδες μετανάστες υπό την καθοδήγηση Τούρκων διακινητών μέσω του ποταμού Έβρου διασχίζουν δύσβατα σημεία σε βουνά και στο ποτάμι και οδηγούνται επί ελληνικού εδάφους στα σύνορα του Έβρου.

ΜΑΩΝΑ Ο 3 ΤΡΙΤΟΣ ΓΑΙΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Μάτσου Πίτσου, η χαμένη πόλη των Ίνκας | Perierga.gr


Η 3 ΤΡΙΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ,