25 Ιουνίου 2020

Η πατρίδα ισλαμοποιείται και εμείς κοιμόμαστε!




Αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις...κοιμόμαστε!

Γράφει Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση έδειξε ότι :

Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη σαν τη Λαμία από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού και συγχρόνως γεννιέται μια πόλη σαν την Πάτρα από αλλόθρησκους και κυρίως από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. που έρχονται στη χώρα μας!!!

Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να εντείνει τα μέτρα φύλαξης των συνόρων μας από ξηράς και θαλάσσης, αντίθετα ψήφισε νόμο την 1/11/2019 (που θα έχει ισχύ από 1/1/2020), όπου ΟΧΙ ΜΟΝΟ το άσυλο στους πρόσφυγες ή στους λαθρομετανάστες θα δίνεται στους 6 μήνες από 9 μήνες που ήταν μέχρι σήμερα, αλλά επί πλέον όσοι «μονιμοποιούνται», θα έχουν τη δυνατότητα από 1/1/2020 να φέρουν στην Ελλάδα ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!.

Ώστε με ένα πολύ εύκολο τρόπο να αυξανόμαστε!!! και να πληθυνόμαστε!!!, (μιας και η υπογεννητικότητα των Ελλήνων βρίσκεται στο Ναδίρ, για τους γνωστούς λόγους!!!).

Και εμείς ως λαός, ενώ βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά (και η Ελλάδα μας να ισλαμοποιείται, με ένα τέτοιο προδοτικό και καλά σχεδιασμένο τρόπο), αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις (όπως η Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς προτείνει), δυστυχώς, καθεύδομεν!!! (= κοιμόμαστε) (στους καναπέδες μας)!!!.
Κατά τ’ άλλα ως Έλληνες, υπερηφανευόμαστε ότι διαθέτουμε υψηλό Εθνικό φρόνημα!!!

ΠΗΓΗ 
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/
ΠΗΓΗ https://www.triklopodia.gr/

ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ 
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ.
 https://athinapolis.blogspot.com/2020/06/blog-post_46.html

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.
ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΤΑ 600 ΔΙΣ ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου