ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ DEEP WEB- ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ανήλικοι συνελήφθησαν στην Ιταλία επειδή πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν στο διαδίκτυο την ανείπωτη βία που διαπράχθηκε εναντίον παιδιών που κατέληξαν σε θάνατο.

Υπάρχει ένα βαθύ και κρυφό μέρος στο Διαδίκτυο στο οποίο βρισκεται όλη η φρίκη του πλανήτη μας, όλες οι φρικαλεότητες του κόσμου, όλο το κακό που μπορεί να συλλάβει ο νους, και όλη η  κακία του ανθρώπου με ενα και μόνο κλικ μακριά.

Δύο Ιταλοί δεκαεπτά χρονών, μαζί με 19 άλλους ανηλίκους, μόλις αναφέρθηκαν ότι πληρωσαν για να παρακολουθήσουν σεξουαλική βία και βασανιστήρια που διαπράχθηκαν εναντίον παιδιών που ήταν μόλις λίγων ετών, μέχρι το θάνατο.

Μετά από δέκα μήνες, η έρευνα του Carabinieri της Σιένα, με τη συνεργασία του Εισαγγελέα των ανηλίκων της Φλωρεντίας, ανακάλυψαν αυτό που ονομάζεται «η κόλαση της φρίκης»: ένας πραγματικός χώρος σε μια εικονική διάσταση που αποτελείται από χιλιάδες δωμάτια, συνομιλίες, ιστολόγια και βιτρίνες καταστημάτων, που περιέχουν κάθε υπερβολή απόκοσμων πράξεων σε αυτήν τη γή.

Μια τρομακτική είδηση που προκαλεί σύγχυση στο κοινό παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει λόγος για αυτά τα κρυμμένα μέρη στα οποία βασιζεται η παιδεραστία και η παιδική πορνογραφία, οι σεξουαλικές διαστροφές και η ζωοφιλία, τα φρικτά εγκλήματα, η βιαιότητα και η αγριότητα εναντίον παιδιών και κάθε είδους ζωντανού όντος για να μην αναφέρουμε την πώληση παράνομων και απαγορευμένων ουσιών και προϊόντων.


Ονομάζεται Deep Web και είναι ένα κρυφό δίκτυο με 4 δισεκατομμύρια - ναι, 4 δισεκατομμύρια σελίδες - που περιέχουν πάνω από 150.000 terabyte αφιερωμένα στο χειρότερο είδος πληροφοριών και βαρβαρότητας. Αντιπροσωπεύει 100.000 $ ημερήσιες συναλλαγές σε Bitcoin, το κρυπτογράφηση οπου εγγυάται την απόλυτη ανωνυμία.

Είναι δομημένες ως ηλεκτρονικές αγορές όπως το Amazon ή το eBay και, επιπλέον, με υπηρεσίες κατ 'απαίτηση παρόμοιες με αυτές της πληρωμής ανά προβολή, όπου είναι δυνατόν να αγοραστεί οτιδήποτε παράνομο και απάνθρωπο που θα μπορούσε να υπάρχει στο εμπόριο: όπλα, ναρκωτικά, ψευδή έγγραφα, κατοικία άδειες, μη ανιχνεύσιμα φάρμακα, κυβερνητικά πειράματα και λογοκρισία γραπτών των οποίων η δημοσίευση έχει απαγορευτεί. Αλλά μπορείτε επίσης να προσλάβετε μισθοφόρους δολοφόνους για να διαπράξετε φόνο, μικρά παιδιά να βασανιστούν και να σκοτωθούν σε αλληλεπίδραση με εγκληματίες σε πραγματικό χρόνο, ζώα να ακρωτηριαστούν και να αποσυναρμολογηθούν κατόπιν αιτήματος, άτομα που θέλουν να βιντεοσκοπηθούν να τρώνε κόπρανα. Υπάρχουν ακόμη και εκείνοι που πουλάνε τον εαυτο τους  για να φαγωθούν από έναν κανίβαλο.

Μοιάζει με μια αηδιαστική ταινία τρόμου, αντίθετα όμως, είναι η ανατριχιαστική αγορά και πώληση που συμβαίνει συστηματικά σε μια συνομιλία αυτών των εικονικών κόλασεων που είναι γνωστή ως cannibal cafè ή αλλιώς τα κόκκινα δωμάτια. Όλα αυστηρά γυρισμένα, όλα που πωλούνται αυστηρά σε υψηλές τιμές για να «καταναλωθούν» από χιλιάδες και χιλιάδες αρρωστημένα μυαλά. Ένα αρρωστημένο καζάνι.



Το Deep Web υπάρχει και είναι τρομακτικό !!!

Για να καταλάβετε τι είναι το Deep Web, και κάτω από αυτό, το Dark Web, προσπαθήστε να φανταστείτε ένα παγόβουνο.

Λαμβάνοντας υπόψιν οτι ο www, ο παγκόσμιος ιστός, ο χώρος που γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αντιπροσωπεύει μόνο το 4% των πληροφοριών στις οποίες έχουμε πρόσβαση. Αυτό είναι σχεδόν ένα τίποτα.

Όλα τα άλλα είναι κρυμμένα, σε απόλυτη αυθαιρεσία και πολύ βαθύτερα, και δεν είναι δυνατόν να εντοπίσετε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να γνωρίζετε το URL. Σίγουρα δεν ειναι ευκολο να ψαξετε στη Google να βρειτε έναν κανίβαλο να δειτε να τρώει ανθρώπους. Αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο για έναν ψηφιακό ντόπιο του deep web να βρεθεί κάτι τέτοιο εκεί, όπως επιβεβαιώνεται από την ιστορία των νεαρών Ιταλών αγοριών.

Αλλά δεν θα το έκανα αν ήμουν εσύ. Η πρόσβαση στο Deep Web είναι καταρχάς παράνομη και η αστυνομία θα χτυπήσει την πόρτα σας μέσα σε λίγες ώρες. Η πιο σοβαρή συνέπεια, ωστόσο, είναι ότι η περιέργειά σας θα ανοίξει την πόρτα της κόλασης και ότι η κόλαση, όχι μόνο δεν θα σας αρέσει, αλλά θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για εσάς και την οικογένειά σας. Θυμηθείτε, αντιμετωπίζετε άτομα που δεν είναι καλά. Αυτά τα άτομα που ανθρώπους δεν τους λές ειναι αλλόκτα απόκοσμα βδεληρά όντα οπου προέρχονται απο το χάος της κόλασης.



Οι φρικαλεότητες των ταινιών με ταμπάκο (snuff movies)

Δεν ξέρουμε ποιος ξεκίνησε αυτές τις φρικαλεότητες, αλλά ξέρουμε ότι πρωτοεμφανίστηκαν με τη σύλληψη του Peter Gerard Scully, του τέρατος που έκανε το βίντεο, της Daisy's Destruction, της μαγνητοσκόπησης ενός κοριτσιού δύο ετών που διαμελίστηκε ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. . Θα σας απαλλάξω από τις φρικτές και ενοχλητικές λεπτομέρειες.
Περιγράφεται ως "το χειρότερο βίντεο που δημιουργήθηκε ποτέ από έναν άνθρωπο", αυτή η ψυχρή ιστορία - αδύνατο να διατυπωθεί με λόγια, γιατί ούτε το χειρότερο που μπορούσα να σκεφτώ θα μπορούσε να μεταφέρει την αηδία και τον σωματικό πόνο που ένιωσα όταν το ανακάλυψα - έχει προβληθεί από χιλιάδες άτομα που πλήρωσαν έως και 7.000 $ για να παρακολουθήσουν τέτοια σκληρότητα.

Ονομάζονται Ταινίες Snuff και είναι ταινίες αδίστακτων βασανιστηρίων που εκτελούνται σε ανθρώπους, ειδικά σε παιδιά σε νεαρή ηλικία, μέχρι το θάνατο. Σε μερικά από αυτά τα δωμάτια συνομιλίας, οι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών βρήκαν ένα βίντεο όπου ένας αδίστακτος ρίχνει καυτό λάδι σε ένα παιδί. Ο βασανιστής, ενοχλημένος από τις βασανιστικές κραυγές του φτωχού παιδιού, κόβει το κεφάλι του με αλυσοπρίονο για να το σιωπήσει.


Μπορεί να είναι σοκαριστικό, αλλά στον κόσμο, υπάρχουν διεστραμμένοι άνθρωποι που απολαμβάνουν τα δεινά των άλλων και πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να δουν ζωντανές φρικαλεότητες, τον βιασμό και τη σφαγή ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι ζούν αναμεσά  μας, στην άλλη πλευρά της οθόνης. ίσως να τους συναντήσουμε στο μανάβικο ή να τους μιλήσουμε ενώ παραγγέλνουμε καφέ στο μπαρ, ίσως να τους αγγίξουμε τυχαία στο λεωφορείο.

Αυτό αποσταθεροποιεί ένα υγιές μυαλό και είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για τους γονείς με παιδιά. Απλώς σκεφτείτε τα εκατομμύρια παιδιών που εξαφανίζονται κάθε χρόνο, μερικά από τα οποία, δυστυχώς, πηγαίνουν για να τροφοδοτήσουν την αγορά βίας με πληρωμή ανά προβολή στον Deep Web.



Θα ήθελα να σας πω περισσότερα, αλλά όταν άρχισα να το διαβάζω, λόγω της ανθρώπινης μου φύσης, άρχισα να νιώθω άρρωστη και έπρεπε να σταματήσω την έρευνά μου. Επομένως, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να πληγώσω την ευαισθησία σας και της δικής μου. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτές τις τρομακτικές εναλλακτικές διαστάσεις και να είστε πάντα, πάντα, να είστε προσεκτικοί. Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από αυτές τις περιοχές εκτός ορίου και, πάνω απ 'όλα, μεγαλώστε τα να σέβονται τη ζωή.

Δεν θα αναφερθώ στους λόγους που ωθούν τους νέους να αναζητήσουν τέτοια βάναυσα συναισθήματα στο διαδίκτυο. Ούτε θα αναρωτηθώ τι είδους εκπαιδευτική πορεία έχουν ακολουθήσει και πόσο η ίδια η κοινωνία είναι από κοινού υπεύθυνη για τόση κακία. Έχω ήδη γράψει εκτενώς για την αποτυχία του γονικού ρόλου.

Αντ 'αυτού, ελπίζω με όλη μου τη δύναμη ότι η οικογένεια, η κυβέρνηση και τα σχολεία κάνουν ό, τι μπορούν για να εξαλείψουν αυτό το οδυνηρό κακό. Η τεχνολογία είναι χρήσιμη εάν χρησιμοποιείται καλά και σε λειτουργία του καλού. Αυτό όμως είναι το απόλυτο κακό.

Alina Di Mattia
Alina Di Mattia is an Italian journalist, blogger and author with over thirthy years of experience in Media and Communication. She has dealt with Music and Show Business, press office and promotional activities, special events with public Administrations, and has promoted social awareness campaigns. Her favorite motto: “Wings to fly, roots to never get lost”.

ΠΗΓΗ https://www.lavocedinewyork.com/
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια