ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ;;;

Μητσοτάκης σε λοιμωξιολόγους: Μη διστάσετε να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη νέων μέτρων


Μητσοτάκης σε λοιμωξιολόγους: Μη διστάσετε να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη νέων μέτρων

Οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τα δεδομένα και διαπιστώθηκε ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών. Τονίστηκε, όμως, με έμφαση η ανάγκη επαγρύπνησης και αυστηρής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και για τη χρήση μάσκας.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους χώρους διασκέδασης, όπου θα ενισχυθούν οι έλεγχοι. «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μη διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα» επισήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους επιστήμονες.
Ανέφερε δε ότι οι τακτικές τηλεδιασκέψεις, όπως η σημερινή, για την εξέλιξη της πανδημίας, θα συνεχιστούν τρεις φορές την εβδομάδα και τον Αύγουστο.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, και ο Κίμων Δρακόπουλος, καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων.

ΠΗΓΗ

ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ,ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΙΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΙΑ . 
ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο COVID19 .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ .
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ...ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ , ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΟΜΠΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ .
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ  ΕΔΩ 


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΑΞΗ...
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

                                                                                            ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια