ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τούρκοι με όπλα συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο !!!

 


http://policenet.gr

Ακόμα μια επιτυχία στον αγώνα μείωσης της εγκληματικότητας στην Δυτική Αττική σημείωσε η Ο.Π.Κ.Ε.

Στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην διάρκεια περιπολίας τους εντόπισαν 3 άτομα τα οποία κινούνταν ύποπτα. Οι τρεις, μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή, αλλά έπειτα από σύντομη πεζή καταδίωξη οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν. 

Στον έλεγχο που ακολούθησε επάνω στους συλληφθέντες βρέθηκαν 2 πιστόλια διαμετρήματος 9mm καθώς και ποσότητα ινδικής κάναβης. Διαπιστώθηκε επίσης πως και τα τρία άτομα είναι Τουρκικής καταγωγής.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Ασπροπύργου το οποίο θα διενεργήσει την προανάκριση.

Ηλίας Ψυχογιός

 

 ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ...
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΖΑΛ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ...ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

  

ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ...
ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!  
 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!                   
                                                                                                  Φ.Κ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια