ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ;



Απίστευτες καταγγελίες από την ηθοποιό
Μουτίδου: Ομαδικό σεξ, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σύζυγοι επί πληρωμή στο θέατρο

facebook sharing button



Απίστευτα πράγματα στο χώρο του θεάτρου και της Τέχνης καταγγέλλει η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου με ανάρτησή της στην οποία όπως λέει αν έλεγε ονόματα: 
«Κι έτσι θα ναι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα χετε μάθει τα πάντα. Και θα ναι αληθινά. Και θα το ξέρετε. Γιατί τόση φαντασία ούτε ο καλύτερος παραμυθάς δεν έχει.»

Όλη η ανάρτησή της αναλυτικά:

Φταίω εγώ τώρα, να βγω και να πω όόόολα τα ονόματα των σιχαμάτων,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,καθώς κανείς και καμία δε θα πάρει το μέρος μου και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή;
Κι έτσι θα ναι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα χετε μάθει τα πάντα. Και θα ναι αληθινά. Και θα το ξέρετε. Γιατί τόση φαντασία ούτε ο καλύτερος παραμυθάς δεν έχει.
Δε θα’ταν πολύ ωφέλιμο για τον προβληματισμό και την εξέλιξη να ακούσετε ότι
1) Βασικά στελέχη της Τέχνης και ειδικότερα του θεάτρου συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ, με γνωστές πια πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές , αγαπημένους από το ευρύ κοινό, διασφαλίζοντάς τους ρόλους και θέσεις , ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια κάναμε αγχωμένα οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στο θίασο ή στη Σχολή. Την ώρα που συνυποψήφιές μας, έριχναν το μωρό που είχαν στην κοιλιά τους, από το βασικό στέλεχος της επιτροπής.Και μεις κομμένοι τελικά, λόγω της αθωότητάς μας αλλά και του υψηλού αισθήματος προσωπικής ευθύνης να λέμε «δεν τα κατάφερα, δεν ήμουν καλή» και ό,τι αυτό συμπαρασύρει στην ψυχοσύνθεση του ατόμου. Και να μαθαίνουμε χρόνια μετά, ότι η μια που πέρασε ήταν παρολίγο μάνα του παιδιού του Άρχοντα και οι άλλες δυο, απίκο σε κάθε παράγγελμα για ομαδικό σεξ;
2) Ότι πολύ γνωστά λαϊκά ΕΙΔΩΛΑ,εκβίαζαν για σεξ, κυνηγώντας ξεβράκωτοι με ρόμπες,άντρες, που όταν δεν τους κάθονταν, τους έριχναν στον Καιάδα της αφάνειας; Προάγοντας κάποιον που έκατσε στις επιθυμίες αλλά και στο όργανο τους;
3) Ότι πασίγνωστη πρωταγωνίστρια φρόντισε να χειρουργηθεί άλλη πρωταγωνίστρια εν μέσω θεατρικής σεζόν με σκοπό να τη βγάλει από την παράσταση αλλά ανάρρωσε η άλλη έγκαιρα και της χάλασε το σχέδιο; Και όλα αυτά με τη γνώση και την παρότρυνση του σκηνοθέτη;
4)Ότι υπάρχουν πρόβες που διεξάγονται με βία, σωματική, λεκτική, ξεφτίλες, βρισίδια, απειλές, εκβιασμούς, εκφοβισμούς,αδικαιολόγητες οργές και σπασίματα αντικειμένων; Από την πολύ την αντρίλα; Και την αλλοιωμένη στα άρρωστα μυαλά τους αίσθηση της σκηνοθεσίας;
5) Ότι μαγικά συνδέονται ιθύνοντες σε κανάλια, πρωταγωνιστές, παρουσιαστές, τραγουδιστές, πολύ «κουλ» και «ουάου» και «υπεράνω υποψίας» (πάντα και μόνον) με αντάλλαγμα απενοχοποιημένο σεξ σε ξένα εδάφη και άφθονα ναρκωτικά από τη μια , με διασφαλισμένες θέσεις σε καίρια σημεία από την άλλη;
6) Με πληρωμένες γυναίκες να παριστάνουν ως επάγγελμα πια ,τις συζύγους,για να μην αποκαλυφθούν λαϊκά είδωλα ότι έχουν άλλη σεξουαλικότητα από αυτή που το ευρύ κοινό ΕΓΚΡΙΝΕΙ και χάσουν τα αβγά και τα πασχάλια;
Αξίζει λες;
Έτσι ρε παιδί μου για το γαμωτο.
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο
Για την τιμή των όπλων
Για ένα πουκάμισο άδειανο.
Για μιαν Ελένη.
 
 
 

Ελένη Φιλίνη: Μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο

Η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη αναφερόμενη στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου μίλησε για όσα η ίδια έχει βιώσει.

Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time είπε: " Έχουν συμβεί διάφορα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που ανακαλύφθηκε τώρα, αυτό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι θέμα εξουσίας. Είναι κοινωνικό φαινόμενο, έχω χάσει αρκετές δουλειές και ειδικά αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς σε μια δουλειά, όταν είσαι νέο κορίτσι ή αγόρι, γιατί συμβαίνει και στα δύο φύλα".

Όπως αποκάλυψε δύο σκηνοθέτες της έχουν πει: "Ή έρχεσαι μαζί μου ή χάνεις τη δουλειά. Εν ψυχρώ. Και έχω χάσει πολλές σημαντικές δουλειές".

"Στο modeling όταν ήμουν μια φορά σε δειγματισμό, που δούλευα σ’ αυτή την εταιρεία, κάποια στιγμή φόρεσα το ρούχο και πήγα να δειγματίσω να με δει και αυτός που είχε την εταιρεία και δίπλα στο γραφείο του ήταν οι υπάλληλοί του και συνεργάτες του. Δεν ήμουν σε καμία ερημιά. Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο και παθαίνω σοκ. Και λέω μέσα μου 'τώρα ουρλιάζεις' και βρίσκω ένα μπουκάλι μπροστά, γιατί είχε πιει προφανώς, με ουίσκι, του το φέρνω στο κεφάλι, ουρλιάζω, γίνεται χαμός, μαζεύτηκαν όλοι και φυσικά τελείωσε εκεί η ιστορία, δεν ξαναπήγα ποτέ. Μέχρι να πάω να αλλάξω, αυτός είχε ξεβρακωθεί. Είναι τραγικό όταν το ζεις, παγώνει το αίμα σου. Εγώ έκανα έκρηξη, θα γινόταν ο χαμός εκεί μέσα", πρόσθεσε.

 
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΥΦΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΤΗΝ  Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η  !!!
 
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ....
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ.





ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ (Φ.Κ.)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια