ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

 


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΑΠΕΡ DMX ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ TON ΕΛΕΓΧΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ)



ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ DMX ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ,ΤΥΠΟ,WEBSITES ΚΑΙ BLOGS.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ...
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ''ΚΑΚΕΣ'' ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ...(ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ;;;)
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ Ή ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ DMX ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ (ΦΗΜΗ ,ΠΛΟΥΤΟ, ΔΥΝΑΜΗ) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Ο DMX ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...


_______________________________________________________________________________

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ  ΔΟΞΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕΞ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.



ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DMX ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ.

Πέθανε ο ράπερ και ηθοποιός DMX στα 50 του χρόνια

Νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

Ο καλλιτέχνης, που είχε προταθεί για Grammy, (ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ) πέθανε έπειτα από μια «ολέθρια καρδιακή ανακοπή», σύμφωνα με το νοσοκομείο. Είχε μεταφερθεί εκεί εσπευσμένα στις 2 Απριλίου, όταν κατέρρευσε στο σπίτι του. 

 Ο DMX πέθανε «με την οικογένειά του στο πλευρό του, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν σε μηχανική υποστήριξη», σύμφωνα με ανακοίνωση των συγγενών του.

 Ο Ερλ Σίμονς, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ράπερ, από την εφηβεία του έδινε μάχη με τα ναρκωτικά.(ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ;;;)  Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα ότι έπαθε ανακοπή έπειτα από υπερβολική δόση αλλά ο δικηγόρος του, Μάρεϊ Ρίτσμαν, είχε πει ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

 Είχε κάνει δυναμική είσοδο στη ραπ το 1998 με το πρώτο άλμπουμ του, το «It’s Dark and Hell is Hot», που ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200. Το άλμπουμ πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ενώ περιελάμβανε πολλές επιτυχίες του, όπως τα «Ruff Ryders’ Anthem», «Get At Me Dog», «Stop Being Greedy» και «How It’s Goin’ Down».

 Ακολούθησαν τέσσερα άλμπουμ που βρέθηκαν στην κορυφή των chart. Ο δίσκος του «... And Then There Was X» ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του εμπορικά, καθώς έγινε πέντε φορές πλατινένιος. Συνολικά έβγαλε επτά δίσκους, απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Grammy, ενώ αναδείχθηκε ο κορυφαίος καλλιτέχνης στην κατηγορία ραπ/ χιπ-χοπ στα American Music Awards το 2000.

Πέρα από την καριέρα του στη μουσική, ο DMX ασχολήθηκε και με την υποκριτική, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Belly» του 1998, ενώ έπαιξε και στο «Romeo Must Die» το 2000. Επίσης πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στο «Exit Wounds» το 2001 και στο «Cradle 2 the Grave» δύο χρόνια αργότερα.
ΟΙ 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙ ΕΞΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .
ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

 Παρά τις επιτυχίες του, είχε αρκετά προβλήματα με τον νόμο- συνελήφθη επανειλημμένα και φυλακίστηκε- όπως και με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, που τον οδήγησε αρκετές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης.

 Είχε δηλώσει πως όταν ήταν 14 ετών ένας μεγαλύτερος ράπερ, που υπήρξε μέντοράς του, τον ξεγέλασε και κάπνισε κρακ. «Δημιούργησε ένα τέρας. Η κοκαΐνη παραλίγο να μου κοστίσει τη ζωή μου κάποιες φορές», είχε πει.

 Το 2017 δήλωσε ένοχος σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για φοροδιαφυγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων για το διάστημα 2000-2005, με τη μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς που ανήκαν σε μάνατζερ του και συνεργάτες του. Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης.

 Στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε συλληφθεί για κακοποίηση ζώων, επικίνδυνη οδήγηση, κατοχή ναρκωτικών, παραβίαση της αναστολής του και για κατηγορίες που σχετίζονται με όπλα.

 Με πληροφορίες από AP, Reuters
_________________________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.




___________________________________________________________________________

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ WHITNEY HOUSTON Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ (ΠΝΙΓΜΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΗΣ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

_____________________________________________________________________
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ... 



_________________________________________________________________

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΤΑΝΧΑΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ;;;

Egyptian theme? A statue of what appeared to be Tutankhamun outside the funeral home

ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ'' ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON ΗΤΑΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ) ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ O DMX ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ''ΔΙΑΣΗΜΟΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ(!!!)).
__________________________________________________________________

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ .

ΠΗΓΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια