ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγωνιστών: Έκαναν το 1821 καλοκαιρινή επιθεώρηση-φαρσοκωμωδία

 Έκαναν το...1821...καλοκαιρινή παράσταση Επιθεώρηση-Φαρσοκωμωδία!

Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγωνιστών




Τους φαντάζομαι... σε ένα τραπέζι να συζητούν: 
-Σίγουρα ρε παιδιά? Να κάνουμε επιθεώρηση το 1821? Καλοκαιρινή Φαρσοκωμωδία? Θα μας κυνηγήσουν, θα ξεσηκωθούν!

-Κανείς δεν θα ξεσηκωθεί! Τους έχουμε κάνει τέτοια λοβοτομή που όχι μόνο δεν θα αντιδράσουν, θα έρθουν να χτυπάνε παλαμάκια! Και γέλασαν όλοι μαζί! Θίασος και διοργανωτές.


Βιώνουμε μια απίστευτη κατάπτωση, για την ακρίβεια είναι Ελευθερη πτώση με επιταχυνόμενη κίνηση! Βεβήλωση και ασέλγεια παντού και στα πάντα! Το 1821 καλοκαιρινή επιθεώρηση-φαρσοκωμωδία?? Κι όμως Ναι. Τόλμησαν να κάνουν και αυτό!



Γιατί όχι? Σου λέει λοβοτομημένοι είναι οι Έλληνες...τώρα διασκεδάζουμε. Θα τους ξεφτυλίζουμε, θα ασελγούμε στους προγόνους τους, θα τα ξεσκίζουμε όλα και αυτοί θα πληρώνουν και θα χειροκροτούν την κατάντιά τους και τον ξεπεσμό τους! Χωρίς να καταλαβαίνουν τί συμβαίνει...σαν καλοκουρδισμένα ρομποτάκια που τους πατάς τα κουμπια....


  






Που είναι οι άνθρωποι του πνεύματος να αντιδράσουν? Που είναι οι μεγάλοι διανοητές-ιστορικοί-κριτικοί θεάτρου-καθηγητές-λέκτορες και ακαδημαϊκοί ?? Να πουν... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ??

Εχουν λουφάξει όλοι.....μην τυχόν τους πουν οπισθοδρομικούς και συντηρητικούς...θέλουν κι αυτοί να είναι στο κλίμα της νέας μοντέρνας εποχής...γκρέμισμα και ισοπέδωση των πάντων. 
Ισως είναι απασχολημένοι να μετράνε τις μέρες στο ημερολόγιο: ''29η μέρα.....δεν είχα παρενέργεια...την βγάλαμε και σήμερα''

Βέβαια...θα μου πεις...τόσα χρόνια βεβηλώνουν και ασελγούν στους ιερούς γεωδαιτημένους χώρους, στα Αρχαία Θέατρα...στο 1821 θα κολλήσουν ??

ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ
ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ



Εχουμε φύγει πλέον απο την ΥΒΡΙΣ και διανύουμε την ΑΤΙΣ....
είναι φυσικό επακόλουθο να προκληθεί 
 η ΝΕΜΕΣΙΣ









 







Δεν υπάρχουν σχόλια