11 Ιουνίου 2021

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

Δήλωση-‘βόμβα’ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική!

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ; Η ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου