ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκάνδαλο Novartis / Ο Γεωργιάδης απειλεί τους δικαστές με προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη

 Θετικός στον κοροναϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης - ΤΑ ΝΕΑ
Αυτοπαρουσιάστηκε ως θύμα της δικαιοσύνης, προσθέτοντας ότι θα είναι ο πρώτος υπουργός που προσφεύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον της.

Την υποκριτική στάση της ΝΔ απέναντι όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και στον θεσμό της δικαιοσύνης αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίο δήλωσε αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis ότι θα είναι ο πρώτος υπουργός που θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο υπουργός Ανάπτυξής και Επενδύσεων μετά και την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του Κωνσταντίνου Φρουζή και δύο γιατρών σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, μιλώντας σήμερα στα «Παραπολιτικά FM» αυτοπαρουσιάστηκε ως θύμα. «Εγώ και ο κ. Αβραμόπουλος ελεγχόμαστε 5 χρόνια. [ ] Πέντε χρόνια η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει καταφέρει να αποφανθεί εάν πρέπει να βάλει στο αρχείο τη υπόθεση Αβραμόπουλου και Γεωργιάδη ή αν πρέπει να μας οδηγήσει σε κύρια ανάκριση».

Ο κ. Γεωργιάδης ενώ στο παρελθόν έχει απειλήσει δικαστές, μάρτυρες, πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους ότι θα τους «γδάρει», επικαλέστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κάνοντας λόγω για «αδράνεια των εισαγγελέων».

Μετά και από αυτή τη δήλωση είναι προφανές ότι πάνε στον κάλαθο των αχρήστων τα περί αξιόπιστης και ανεξάρτητης δικαιοσύνης που κατά καιρούς ξεστομίζουν τα «γαλάζια» στελέχη, καθώς ο κ. Γερωγιάδης εκτός από υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης είναι και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι για τον Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ο κ. Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας την επίμαχη περίοδο, ήταν άτυπος σύμβουλός του η Εισαγγελία Εφετών έχει ασκήσει έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος που το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, αναφορικά με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας. Πλέον, την υπόθεση εξετάζει το Συμβούλιο Εφετών από την αρχή.

ΠΗΓΗ


ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΑΘΡΟ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΝΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ Η ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.


ΟΣΟ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ Η ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ Η ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ...ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ (ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΤΕ!)...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΑΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΩ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΛΥΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ....

ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ

ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ; ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ !!! ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Φ.Κ.






Δεν υπάρχουν σχόλια