04 Φεβρουαρίου 2022

ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ''ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ''


 

Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

Μία μεγάλη έρευνα της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για τον εντοπισμό ατόμων και στοιχείων που αφορούν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στους συνδέσμους οπαδών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας

"Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μαχαίρια
  • Ψαλίδια
  • Λοστοί
  • Καπνογόνα
  • Φωτοβολίδες
  • σιδερογροθιές
  • και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ''ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ''...

ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ''ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ'' ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ,ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΒΙΑΣ.

ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ... ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ...





ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΝΕΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ
''ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ''...



ΤΟ ΝΕΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΦΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.



Αστυνομία - σύνδεσμοι οπαδών - ευρήματα

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ...
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;;





ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...
ΑΝΤΙΦΑ – ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...



ΠΗΓΗ
ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου