ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

[Ν.Τ.Π.] ΟΙ ''ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ'' ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ''ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ'' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 


Σύγχρονα και πρωτότυπα έργα προωθούνται μέσα απο το ''κάλεσμα'' FUTURE N.O.W. της στέγης του ιδρύματος Ωνάση. 

 Το συγκεκριμένο κάλεσμα αφορά καλλιτέχνες οι οποίοι θέλουν να γκρεμίσουν τα ''στερεότυπα'' του ανθρώπινου κοινωνικού συνόλου (όπως οι ίδιοι λένε) και τους δίνεται η δυνατότητα μέσο του future now να προβάλλουν την τέχνη τους έτσι ώστε να εγκαθιδρύσουν έναν νέο και σύγχρονο πολιτισμό.

Μέσα απο ένα συνοπτικό βίντεο μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε τι εννοούν...


Αυτό που ένας εχέφρων άνθρωπος θα μπορούσε να αντιληφθεί είναι οτι η ανθρωπότητα εν έτη 2022 καλείτε να αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους θεσμούς που ενεργοποιεί κάθε αρρωστημένο μυαλό και τους δίνει όλα όσα χρειάζονται για να πάρει σάρκα και οστά ότι  αποστασία μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του. Πίσω απο την λέξη διαφορετικότητα ο πολίτης σήμερα πιέζεται και του επιβάλλεται να σεβαστεί αυτόν τον όρο όπου πίσω απο αυτή τη λέξη κρύβονται ...όλες οι ηδυπάθειες που βρίσκουν έδαφος να φωλιάζουν στον άνθρωπο σε νεαρή ηλικία ,αφού το κράτος και οι θεσμοί δεν υπάρχουν πουθενά έτσι ώστε να προασπίσουν και να προστατέψουν την παιδεία και δη τους μελλοντικούς πολίτες της πολιτείας.

Το σίγουρο είναι οτι τα παιδιά δεν φταίνε. Όμως απο την στιγμή που έμειναν μόνα τους κάποια απο αυτά πέφτουν θύματα όλων αυτών των ιδρυμάτων που υποτίθεται προωθούν τον πολιτισμό αλλά στην ουσία προωθούν ένα παγκόσμιο σκοτεινό σχέδιο που ξεκάθαρα πλέον βλέπουμε να εκτελείτε γύρω μας.

Πρίν λίγες δεκαετίες όταν γινόταν λόγος για πανσεξουαλισμό ,πανσπερμία λαών και πανθρησκεία αυτός αντιμετωπιζόταν ως ''συνομωσιολόγος'' ... σήμερα όμως βλέπουμε ξεκάθαρα ότι όλα αυτά γίνονται στην πράξη πάντα με την ανοχή της κυβέρνησης ,της εκκλησίας και πάρα πολλων θεσμών και φορέων που προάγουν την διαφορετικότητα και τον σύγχρονο πολιτισμό τους.

Σε μια εποχή όπου οι ανθρώπινες αξίες χάνονται (έστω και αυτές οι λίγες που μας είχαν απομείνει)
αρχίζουμε και αντιλαμβανόμαστε οτι τελικά ο εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι η Τουρκία που πάντα την παρουσίαζαν ως την μόνιμη απειλή  ...αλλά οτι ο εχθρός τελικά είναι εντός της χώρας μας ο οποίος αναπτύχθηκε μέσα μας σαν καρκίνος και λίγο λίγο μας τρώει τα κύτταρα.
Κόμματα ,δόγματα ,ομάδες ,παραομάδες, λέσχες ,σέχτες ,στοές ....όλοι τους ενάντια στον Έλληνα και δη στον άνθρωπο... πλέον απροκάλυπτα και αλαζονικά γιορτάζουν το γεγονός οτι ο άνθρωπος ''έπεσε''.

πλατεία Καραισκάκη

Βρισκόμαστε στα χειρότερα επίπεδα της κατάπτωση και αυτό θα πρέπει όλοι μας να το αντιληφθούμε.
Η αδράνεια μας ,επέτρεψε σε όλους αυτούς να αποκτήσουν την δύναμη για να εγκαθιδρύσουν μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όπου τα πράγματα θα είμαστε εμείς οι άνθρωποι.

Αυτό όμως δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί.
Εδώ έρχεται ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός και πολιτικός φορέας του κυρίαρχου έθνους των Ελλήνων η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...με εκλεγμένο πρόεδρο της τον κ. Αρτέμη Σώρρα ο οποίος αποκάλυψε τεράστια μυστικά σε όλους όπως τα παγκόσμια ταμεία και γενικά όλα αυτά που οι κυβερνήσεις δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να γνωρίζουμε.

Η λύση σε όλη αυτή την κατρακύλα είναι Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ μέσα απο τα δικά μας γραφεία.
Πλέον την σωτηρία μας και απελέυθέρωση μας δεν θα την αφήσουμε σε κανέναν άλλον παρα μόνο στους ίδιους μας τους εαυτούς παίρνοντας απλά θέση ....μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι αυτή την φορά θα το καταφέρουμε. Η διοίκηση της χώρας να έρθει σε Ελληνικά χέρια.
Για τον επαναπροσδιορισμό του ανθρώπου ...
την εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας όπου οι νόμοι της θα πηγάζουν μέσα απο αξίες και αρχές της ίδιας της φυσιολογίας του ανθρώπου όπου μόνο έτσι διασφαλίζεται η ευδαιμονία των πολιτών.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία(δίκαιος καιρός)
είναι θέμα Ελληνισμού η αφανισμού

συντάκτης Φ.Κ.


ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια