01 Μαρτίου 2021

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ: Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 Η κατρακύλα των πρωταγωνιστών στα ΜΜΕ συνεχίζεται. 

Η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου, επιχείρησε live μια απροκάλυπτη προσπάθεια να δώσει ελαφρυντικά στο "γνωστό σκηνοθέτη" Δημήτρη Λιγνάδη, αγαπημένο της κυβέρνησης και σύσσωμου σχεδόν του κομματικού κόσμου της χώρας (όπως προκύπτει από προηγούμενες δηλώσεις τους και φωτογραφίες).

Η γνωστή από τα δικαστικά ρεπορτάζ δημοσιογράφος, αναφέρει με φυσικότητα πως για τις διαστροφικές συνήθειες του Λιγνάδη πάνω σε μικρά παιδιά ευθύνεται η μεγάλη του αγάπη για την αρχαία ελληνική γραμματεία. 



Προφανώς, συμφωνα πάντα με τη Μάνδρου, η ευαίσθητη ψυχή του Λιγνάδη επηρεάστηκε αρνητικά από την ανωμαλία των παιδεραστών προγόνων μας.

 

Είναι τουλάχιστο εξοργιστικό το διπλό αυτό ατόπημα της Μάνδρου και του ΣΚΑΪ που αυτή εκπροσωπεί. Εκτός του ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου απέναντι σε αυτό τον "άνθρωπο", αναπαράγονται με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση οι ανυπόστατες φήμες που χαρακτηρίζουν τους ΄Ελληνες προγόνους μας  στην πλειοψηφία τους ως ανώμαλους παιδεραστές! Αυτό όμως έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν αποτελεί παρά μία εσκεμμένη παραποίηση της ιστορίας, από αυτούς που εδώ και πολλές δεκαετίες προσπαθούν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα την ανωμαλία και την κατάπτωση της ανθρώπινης φύσης και αξιοπρέπειας ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό.

Το φερέφωνο αυτό της υποτιθέμενης δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα Μάνδρου καθώς και αυτοί που η δημοσιογράφος υποστηρίζει, καλά θα κάνουν να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες έχουν αρχίζει πλέον να αφυπνίζονται. Βλέπουν ότι όλα τα αποστατικά μέσα που χρησιμοποιούνται τείνουν να χωρίζουν τους πολίτες  χρησιμοποιώντας τα κόμματα, τα δόγματα και τις ψευτοϊδεολογίες ως προσχήματα.

Μόνη λύση και απάντηση σε όλα αυτά, η Ένωση όλων των Ελλήνων πολιτών στο μοναδικό πολιτικό φορέα που ιδρύθηκε με σκοπό ακριβώς αυτή την Ένωση.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ο πολιτικός φορέας που ενώνει τους Έλληνες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ   Ε Δ Ω   ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου