01 Μαρτίου 2021

Υπάρχουν σχέδια της 'ελίτ' για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού?

Υπάρχουν σχέδια της 'ελίτ' για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού?



Υπάρχουν σχέδια της 'ελίτ' για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού?
Και αν ναι ποια είναι αυτά? 
Ξεκινώντας την έρευνα πρέπει να έχουμε ως κοινή βάση οτι υπάρχει η ΕΛΙΤ του πλανήτη. Τι εννοούμε ΕΛΙΤ? Ποιος διοικεί τον πλανήτη.  Μερικοί λένε... ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, άλλοι λένε... ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ... ή ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ. Αυτές είναι αφηρημέρες έννοιες, κάποιοι βρίσκονται πίσω! Κάποιοι έχουν συμφέροντα, κάποιοι κρατούν το κεφάλαιο, κάποιοι έχουν τις πολυεθνικές, κάποιοι κινούν τις αγορές. Ποιοι αποτελούν την ΕΛΙΤ? Αυτοί οι 'λίγοι' και 'αόρατοι' που κινούν τα νήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άρα ''κάποιοι'' αποτελούν την ''Ελιτ''.
Και ποιοι αποτελούν τον παγκόσμιο πληθυσμό? Εμείς οι ίδιοι δεν αποτελούμε τον πληθυσμό της Γης? Είναι κάτι πέρα και μακρυά
ή ΕΜΕΙΣ είμαστε συνολικά ο πληθυσμός της Γης? Εκτός αν.... φίλε αναγνώστη ανήκεις στην ΕΛΙΤ του πλανήτη...οπότε ναι, δεν σε αφορά το άρθρο! Τότε Φυλάξου! Βρες τρύπα και φυλάξου όσο ακόμα προλαβαίνεις.

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν οι αναφορές του J.Holdern, (επιστημονικός σύμβουλος Ομπάμα στον Λευκό Οίκο) στο βιβλίο του με τίτλο ECOSCIENCE γραμμένο το 1977:

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού




Άλλο: 

Ο Bill Gates αποκαλύπτει τα σχέδια για μείωση του πληθυσμού



Διαβάζουμε στο site New-Economy.gr και στο άρθρο:

Η ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του άρρωστου πληθυσμού

Η μείωση του πληθυσμού ενεργοποιείται και πάλι, και προσπαθεί να εξαλείψει έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη Γη, προκειμένου να φέρει τον πλανήτη σε αυτό που λέγεται «βιώσιμη φέρουσα ικανότητα ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων».

Vatican Speaker: Remove 6 Billion People And Introduce New World Order



[...] Από 7 δισεκατομμύρια έως 500 εκατομμύρια άνθρωποι – Η ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του άρρωστου πληθυσμού



[...]Μπορεί να φανείτε παράλογο για εσάς και εμένα να θέλετε να απαλλαγείτε από περισσότερο από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά η παγκόσμια ελίτ συμφωνεί όλο και περισσότερο ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το καλό του πλανήτη.

πηγη New-Economy.gr

ΑΡΑΓΕ.... ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΙΤ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΡΑΤΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑΙΝΙΑ!?? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ! Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ?

ΑΦΟΥ...

...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!! 
ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΑΛΛΟΣ'

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!



ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...









ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΓΜΑ 










  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου