ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας έβαλαν τη σημαία τους σε πίνακα για το 1821 !

Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας αφαίρεσαν τη σημαία της επανάστασης του 1821 από γνωστό πίνακα και τοποθέτησαν στην θέση της την πολύχρωμη σημαία της κοινότητάς τους

                           ---------------------------------------

Η δημιουργία  της κοινότητας ΛΟΑΤ (ΛΟΑΤΚΙ) διαχωρίζει από μόνη της τα μέλη της  ως κάτι το ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους, αν και το ζητούμενο θα ήταν το ακριβώς αντίθετο. Είναι σα να λένε "είμαστε εμείς από τη μια μεριά και όλοι οι υπόλοιποι από την άλλη".

 
 

Ενώ όμως υποτίθεται  πως η κοινότητα αυτή δημιουργήθηκε και αποτελείται από άτομα με συγκεκριμένες  σεξουαλικές προτιμήσεις και η μόνη τους διαφοροποίηση σε σχέση με τους "άλλους" είναι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός, βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία τα μέλη της να παίρνουν συντονισμένα συγκεκριμένη θέση σε ζητήματα πολιτικά, εθνικά ή κοινωνικά. Ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με το σεξουαλικό προσανατολισμό ή με κάτι παρεμφερές. Εμφανώς υπάρχει μια καθαρά κομματική χροιά στην όλη υπόθεση και προφανώς γίνεται προσπάθεια να εκμεταλλευτούν κάποιοι τη διαφοροποίηση αυτών των ανθρώπων, υποστηρίζοντας συγκεκριμένες πολιτικές και κοινωνικές απόψεις.

 

Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα: Είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι του λεγόμενου αριστερού χώρου; Δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι με απόψεις που θα χαρακτηρίζονταν κεντρώες ή δεξιές; Δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ή διεμφυλικοί που να βάζουν την πατρίδα ή τη θρησκεία τους πάνω από τις σεξουαλικές τους ανάγκες; Αυτή η ομαδοποίηση και η μαζοποίηση, εκτός του ότι θυμίζει άλλες εποχές, υποβαθμίζει θαρρώ τους ανθρώπους αυτούς.

Καθημερινά γίνεται λόγος για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. Πρέπει τελικά οι ΛΟΑΤ να έχουν διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις  από τους υπόλοιπους;


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

  

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ FACEBOOK KAI TWITTER:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/alabanosdimitris

TWITTER: https://twitter.com/dimala76

 https://dimitrisalampanos-esy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια